O nama

Dukla grupa

Dukla grupa je međunarodna kompanija, među najuspješnijim u regionu u oblasti uvoza hrane i ne-prehrambenih proizvoda. Iako je u početku obuhvatala samo prostor Srbije i Crne Gore, danas naša kompanija pokriva područje cijelog Balkana.


Dukla trading Beograd osnovana je u aprilu 1996. godine kao srpsko-njemačka firma za uvoz/izvoz, veleprodaju i distribuciju.

 

 

1997. godine osonovana je nova kompanija u Bosni i Hercegovini –Dukla Modriča. Danas Dukla d.o.o. Modriča pokriva sve dijelove Bosne i Hercegovine. U Modriči posjedujemo moderno opremljen objekat sa kancelarijama i skladišnim prostorom. U sklopu kancelarijskokm dijela objekta postoji moderno opremljena multimedijalna sala za sastanke, prezentacije i seminare.

Da bi poboljšali poslovnu efikasnost, 1999.godine je počela sa radom Dukla Transporti, ogranak Dukle koji danas obavlja kompletan međunarodni drumski transport za našu i partnerske kompanije. Posebno smo ponosni na naš tim vozača kamiona sa dugim iskustvom na putevima širom Evrope. Dukla Transporti je opremljena sa 10 modernih kamiona (EURO 3) pored kojih ima i 7 kamiona za posebne namene (hladnjače...).   

2005. godine osnovana je još jedna kompanija u Sloveniji – Dukla Kopar. Ova kompanija pokriva tržište Slovenije i Hrvatske, što čini da je Dukla grupa prisutna u svim republikama bivše Jugoslavije.

 

 

 

 

Naši strani partneri

Dukla grupa zastupa vodeće kompanije na Evropskom i svetskom tržištu. Naši partneri su lideri na tržištu u svojoj zemlji i široko zastupljeni na međunarodnom tržištu. Među njima su poznati svetski brendovi prehrambene industrije kao što su Mutti, Riso Gallo, La Perla, Buitoni, Carapelli, Giana, Schogetten,DAX... (detaljnije)
 

Naša vizija

Mi u Dukli verujemo da su postojanost i poštovanje principi koji opisuju za šta se mi zalažemo, kvalitet i pouzdanost su ono što isporučujemo. Takođe smatramo da ništa od ovoga ne bi postigli bez našeg tima, jakog vođstva, inovativnosti – ali pre svega bez naših prijatelja i poslovnih partnera.
 

Naša budućnost

Ponosni na dosadašnje uspjehe, i dalje imamo isti cilj kao na početku: superiorno pokrivanje tržišta i proširenje prodaje i distribucije. .